Michelle Griekspoor

Over Michelle Griekspoor

De drijfveer achter deze formule is de eigenaresse Michelle Griekspoor. Waar zij begon met 1 kappersstoel in de garage, staat zij nu aan het begin van een prachtige toekomst met haar hair-, beauty- en lifestyle centrum. Een formule bedenken en dit uitwerken vergt de nodige energie. De grootste fantasieën moeten omgezet worden in een bruikbaar en realistisch plan. Dit alles had zij niet gekund zonder Arjan Kempes.

‘Samen wisten we dat onze formule een succes zou worden. Het uitwerken van ons plan is zeker niet zonder slag of stoot geweest. Maar wij bleven hierin en vooral in onszelf geloven! En we mogen inmiddels wel hardop zeggen dat onze unieke formule een groot succes is. We zijn elkaars steun en toeverlaat, kunnen zeker niet zonder elkaar. Met Arjan is iedere werkdag een feest! Hij haalt in mij, maar eigenlijk in iedereen, het positieve naar boven. We vullen elkaar aan. En daarom wil ik hem ook ontzettend bedanken voor alles wat we samen hebben bereikt en nog gaan bereiken. Hij is er één uit duizenden en had dit nooit zonder hem willen doen!’ – Michelle Griekspoor

Michelle haar liefde voor haar vak straalt ze altijd uit. Ze is creatief en altijd opzoek naar de nieuwste dingen. Mode, haar, schoonheid, het ligt haar allemaal. De wens van de klant verwerken in een passende look, zodat ze klant tevreden de deur uit loopt. Dat vind zij het mooiste om te doen!